L'EAS Taradell tanca un dia per la vaga dels treballadors

El personal de la instal·lació es va acollir a la protesta del sector d'empreses de caire esportiu.

Dilluns, 05/12/2022

Els treballadors de Llinarsport, l'empresa que gestiona l'EAS Taradell, es van acollir aquest dijous a la vaga convocada en el sector de les empreses privades que gestionen equipaments i serveis públics de caire esportiu. Per això, la instal·lació, que té una trentena de treballadors, es va veure obligada a aturar la seva activitat aquest dijous. Els treballadors van penjar pancartes a l'EAS i van fer una concentració que es va traslladar davant l'Ajuntament de Taradell, on van poder parlar amb el regidor d'Esports, Lluís Rodríguez.

Vaga EAS

Raül Pérez, delegat sindical de l'EAS, es va mostrar "satisfet" del seguiment de la vaga en una entrevista a Taradell al dia aquest dijous al vespre. Alerta que "passen els anys i no se'ns apuja absolutament res i, per això, hi ha hagut un gran seguiment, no només a Taradell". Pérez també va lamentar que la patronal "no vol negociar res" i no descarta que hi hagi més protestes". "Estem sempre al peu del canó i necessitem sentir-nos recolzats", sentencia.

WhatsApp Image 2022 11 24 at 220929

La vaga l'havien convocat els sindicats majoritaris de CCOO i la UGT. Reclamen "un conveni i salaris dignes a les instal·lacions esportives", ja que denuncien que fa tres anys que no els apugen el sou i que la patronal no vol negociar un nou conveni. És la primera vegada que es convoca una aturada com aquesta que afecta més de 10.000 treballadors de centres esportius a tot Catalunya.

Entrevista a Raül Pérez, delegat sindical de l'EAS:

twitter