L'Ajuntament construirà una gatera a l'altura de Can Llebre

Es pretén posar ordre a la colònia descontrolada de "la nau dels horrors".

Divendres, 05/03/2021

L'Ajuntament de Taradell i l'entitat Veu Animal Taradell (VAT) continuen treballant per tenir controlades les colònies de gats que hi ha al poble. Recentment, s'han habilitat les gàbies de la deixalleria de Taradell per tenir gats en tractament i, properament, l'Ajuntament construirà una gatera nova. En aquest cas, serà a l'altura de Can Llebre.

Segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Txell Soler, a Ràdio Taradell, aquest espai "ens ajudarà a tenir controlats els animals que tenim en males condicions". De fet, la colònia descontrolada que hi ha a la zona d'El Vivet, ja la coneixen com "la nau dels horrors", on "alguns dels gats estan molt malalts". L'objectiu de l'emplaçament de la gatera també és allunyar els animals de la carretera per tal d'evitar atropellaments.

Dijous passat, en una entrevista a Ràdio Taradell, l'alcaldessa, Mercè Cabanas, també va destacar la bona entesa amb Veu Animal Taradell i va fer una crida perquè els veïns no donin menjar als gats abandonats que corren pel poble i es deixi treballar a les voluntàries de VAT, que s'encarreguen de "caçar" gats amb gàbies per tal de poder-los esterilitzar.

Gat
twitter