L'Ajuntament de Taradell homenatja a cinc extreballadors municipals

Dijous, 23/09/2021

Foto grup homenatge

Dijous passat, al final del ple municipal, el consistori taradellenc va homenatjar a cins persones que s'han jubilat després de més de 20 anys al servei municipal: Rosa Maria Tió, Josep Maria Claperols, Petra Alejos, Eduard Freixas i Josep Serrat. 

L'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va explicar que "ho havíem d'haver fet abans, però la pandèmia ens ho ha impedit". Com a record i agraïment se'ls va lliurar una maqueta del Castell de Taradell. Cabanas també va tenir paraules d'agraïment per a cada un d'ells.

De Tió va recordar que "va estar d'administrativa de l'Ajuntament durant 42 anys, amb 5 alcaldes, i que va viure la transició amb les eleccions del 1979".

De Josep Maria Claperols, va dir que explicar que "ha estat 39 anys treballant pel poble, encara col·labora en el PAU 10, tenia poques ganes de jubilar-se, però ara tindrà més temps per investigar i escriure", recordant la figura del seu avi, el també arquitecte Josep Maria Pericas.

"Coneix tots els secrets de la neteja i és una amant de les plantes", va dir d'Alejos.

De Freixas va destacar que "va estar 24 anys a la brigada i ara continua al servei del poble amb els gegants".

De Serrat va recordar la tasca essencial de neteja de carrers: "Si els carrers no estan nets i polits, sembla que no fem res". Finalment va concloure que són "cinc persones que sempre han respost amb entusiasme en els seus llocs de treball". 

Rosa Maria Tió

Josep Maria Claperols

Petra Alejos

Eduard Freixas

Josep Serrat

twitter