L'agenda de Sant Jordi a Taradell

Hi haurà parades davant de l'Esgésia de Sant Genís i activitats a l'Espai 1 d'Octubre.

Del 23/04/2021 al 24/04/2021

Després del confinament d'ara fa un any, Taradell tornarà a viure un Sant Jordi amb activitats al carrer. Això sí, ho farà seguint les indicacions del Procicat i respectant totes les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus. D'aquesta manera, hi haurà parades de roses i llibres de comerços i entitats, davant de l'Església de Sant Genís, i s'han organitzat les següents activitats, pensades sobretot per als més petits:

  • La llegenda de Santa Jordina, amb la Companyia Circulant. A 1/4 de 6 de la tarda a l'Espai 1 d'Octubre.
  • Lliurament de premis del 4t Concurs d'Art Jove també a l'Espai 1 d'Octubre.
  • Taller de Kokedamas. A dos quarts de 7 de la tarda, a l'Espai 1 d'Octubre, sota l'organització del Parc de les Olors.

D'altra banda, aquest dissabte, s'inaugurarà un nova caseta d'intercanvi de llibres. En aquest cas, serà a la urbanització La Roca. A les 6 de la tarda, la inauguració es farà amb la narració En Bum i el llibre màgic de les fades, un conte de la Companyia Homenots.

Aquests dies de Sant Jordi, també es promou un concurs de finestres i balcons. S'hi pot participar penjant fotos a Instagram amb l'etiqueta #santjorditaradell21. El guanyador s'anunciarà el dijous 7 de maig a través de Ràdio Taradell.

Cartell Sant Jordi 2021

 

De les activitats de Sant Jordi en vam parlar dijous passat amb la regidora de Festes, Berta Camprubí. A partir del minut 37:

twitter