La UD Taradell torna a perdre amb un gol en el descompte

Diumenge, 23/10/2022

La UD Taradell va encaixar la tercera derrota consecutiva davant el Joanenc per 4 a 3 i per segona setmana consecutiva el gol de la victòria va arribar en el temps de descompte.

El Taradell va anar de menys a més. A la primera mitja hora de joc va encaixar dos gols que posaven el partit molt difícil pels homes de Roger Escarrabill. Però l'equip blanc-i-blau va saber reaccionar i ho va fer amb dos gols d'Oriol Vila que posaven l'empat a 2 just abans d'arribar al descans.

A la represa el Taradell va intentar fer un pas endavant però es va trobar amb un nou gol dels locals que va arribar en el minut 67. Un cop més el Taradell va reaccionar i va posar l'empat a 3 en el minut 73 amb una acció de pilota parada que va rematar el capità Marc Font. L'empat a 3 semblava que seria el resultat amb el qual s'arribaria al final del partit, tot i que els dos equips havien tingut ocasions per marcar. Ja en el descompte, però, i tal i com va passar la setmana passada, els locals van poder fer el gol de la victòria que tornava a deixar els taradellencs glaçats.

A la taula, el Taradell continua sense conèixer la derrota i suma tres punts després de tres empats i tres derrotes. La setmana vinent tindrà jornada de descans.

UD Taradell 2022 2023 recurs (3)

D'altra banda, el Taradell B va sumar els tres punts davant el Bigues a qui va superar per 4 a 2 amb un triplet de Joan Canó.