La UD Taradell supera el Pradenc

Diumenge, 05/11/2023

Recordant encara el partit de fa tres temporades en què Taradell i Pradenc es van jugar l'ascens a Segona Catalana amb victòria pel conjunt blanc-i-blau, aquest dissabte els dos conjunts es van tornar a veure les cares al camp de la Roureda i la victòria va tornar a ser local. Els taradellencs van guanyar per 2 a 1 un partit en el qual els de Jordi Pladevall van ser superiors. El partit va tenir el vent com a protagonista.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (13)

La primera part va ser la més igualada, però el Taradell va disposar de les millors ocasions. Els locals es van avançar amb un gol de Vila al minut 28. El davanter taradellenc es va desmarcar i va encarar el porter visitant superant-lo amb un xut creuat. En aquesta acció Vila va acabar lesionat. El gol de l'empat va arribar en el minut 36. Camprubí va aprofitar una errada de marcatge de la defensa del Taradell i una mitja sortida del porter Jona per superar-lo també amb un xut creuat. Amb l'1 a 1 es va arribar al descans.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (25)

A la represa, el Taradell va ser molt superior davant un Pradenc que pràcticament no va sortir de la seva àrea i més quan en el minut 56 Abel Mas marcava el 2 a 1 després d'una assistència de teló de Joan Canó.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (22)

Guillem Ventura pentinant una falta llançada per Soufyane va enviar la pilota fregant el travesser; Abel Mas en un xut que va aturar el porter del Pradenc o una doble acció d'Oriol Freixas que primer un central i després el porter van aturar van ser les ocasions més clares d'un Taradell que hagués pogut sentenciar el partit davant un Pradenc que a la segona part no va mostrar oposició i que a més va acabar el partit amb un jugador menys.

A la classificació el Taradell és vuitè amb 12 punts.