La UD Taradell supera el Gurb amb una gran primera part

Oriol Freixas i Joan Canó van ser els autors dels gols de la victòria taradellenca.

Dissabte, 14/10/2023

La UD Taradell, amb motiu de la presentació del seus equips, va avançar el partit de la jornada 5 del grup 4 de Tercera Catalana contra el Gurb a aquest dijous. Els taradellencs van guanyar per 0 a 2 i van sumar la segona victòria consecutiva.

Els primers minuts de partit van ser molt igualats. S'enfrontaven dos equips que la temporada anterior militaven a Segona Catalana i la rivalitat del curs anterior es va veure reflectida damunt del terreny de joc. A poc a poc, el Taradell va començar a controlar el partit, sobretot al mig del camp davant un Gurb que amb passades llargues no arribava amb perill a la porteria de Jona. Només cal destacar un gol anul·lat per previ fora de joc dels visitants.

Taradell Gurb 2023 (2)JPG

Els locals, tot i dominar, tampoc van arribar amb cert perill a l'àrea visitant, però quan ho va fer, va marcar. Va ser a les acaballes de la primera part quan Oriol Freixas va aprofitar una gran jugada col·lectiva per fer el primer gol. Era el minut 39. Cinc minuts més tard, Joan Canó marcava un golàs des de la frontal i posava el 2 a 0.

A la represa, el Gurb va intentar retallar la diferència en el marcador, però el Taradell va saber defensar-lo. Els taradellencs, a més, van desaprofitar un penal per fer el tercer gol. En els darrers minuts, el Taradell es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Gil Solé, però el Gurb no va aprofitar la superioritat numèrica, ja que també va veure com dos dels seus jugadors eren expulsats.

Aquest va ser el segon partit de la temporada que el conjunt blanc-i-blanc no va encaixar cap gol. El Taradell encadena 4 jornades sense perdre, amb dos empats i dues victòries i suma 8 punts.