La UD Taradell suma el primer punt de la temporada

Va empatar a 1 davant el Sant Quirze de Besora amb un gol de Joan Canó.

Dilluns, 25/09/2023

La UD Taradell va aconseguir dissabte el primer punt de la temporada gràcies a l'empat a 1 que va aconseguir al camp del Sant Quirze, en el marc de la jornada 2 del grup 4 de Tercera Catalana. El Taradell s'enfrontava a l'exequip de l'actual segon entrenador taradellenc, Gerard Bobé, i a la primera part el Taradell va ser molt superior.

Només començar, el Taradell ja va marcar, però l'àrbitre va anul·lar el gol d'Abel Mas per un dubtós fora de joc. A la mitja hora de joc, Canó va marcar després d'una assistència de Vila. Era el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, els blanc-i-blaus van estar a punt de fer fer el segon, però van perdonar i després van veure com el Sant Quirze empatava després d'un contraatac.

Abans de la finalització del partit, el Taradell es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Soufyane.

Dissabte vinent els taradellencs buscaran la primera victòria davant l'Olímpic La Garriga, un equip que ha guanyat les dues jornades disputades.