La UD Taradell perd davant el Puig-reig

Va caure davant el Puig-reig per 4 a 1 en el primer partit de la segona volta.

Dilluns, 12/12/2022

Després d'una jornada de descans i encara amb el bon sabor de la victòria davant el Gurb, el Taradell visitava diumenge el camp del Puig-reig, segon classificat. Els taradellencs no van sortir bé i van pagar molt car el mal inici de partit encaixant dos gols en els 20 primers minuts. Arnau Bayés va posar el 2 a 1 a la mitja hora de joc per un Taradell que va millorar el seu joc i va disposar d'accions per empatar abans de la mitja part.

Aquesta recuperació va ser més evident a la segona part, però el Taradell va perdonar i un cop més el Puig-reig va aconseguir marcar, aquesta vegada des del punt de penal. El gol va deixar tocat a un Taradell que no es va refer i ja en els darrers minuts va encaixar el quart gol.