La UD Taradell no pot amb un gran Torelló

Diumenge, 08/05/2022

El Taradell va caure en el derbi de Segona Catalana contra el Torelló per 3 a 1. Els locals, que estan lluitant per l'ascens, van ser superiors, sobretot a la primera part, quan van encarrilar el partit.

Els locals van aprofitar una de les primeres accions de perill per avançar-se en el marcador. Era al minut 8 i el Torelló ja guanyava per 1 a 0. Els taradellencs van reclamar que la pilota havia sortit fora. El Taradell va intentar reaccionar, però no va estar encertat en les poques ocasions que va tenir, la més clara, una de Joan Canó. I del possible empat a 1 es va passar al segon gol local en el darrer minut de la primera part. I just començar el segon temps, va arribar el tercer.

El 3 a 0 va deixar tocat el Taradell que a més, va veure, com en el minut 60 es quedava amb inferioritat numèrica per l'expulsió d'Honda. Tot i això, el Taradell va buscar retallar la diferència i va aconseguir el gol de l'honor a tres minuts pel final en una jugada de Vila que va cedir a Coma, que no va perdonar.

El Taradell es manté amb 35 punts i encara no té assegurada la permanència. El proper cap de setmana s'enfrontarà al Malgrat de Mar.