La UD Taradell ja sap el calendari de la temporada 2021/22

La competició començarà el 3 d'octubre i finalitzarà el 29 de maig. 

Dimecres, 04/08/2021

Aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet públics els calendaris de la Segona Catalana de futbol. El Taradell, que s'estrenarà enguany a la categoria, jugarà en el grup 6 i començarà la Lliga a casa contra el Cirera el 3 d'octubre i acabarà la temporada també a casa i contra el Caldes de Montbui, el 29 de maig. 

El primer derbi osonenc pel conjunt blanc-i-blau serà a la jornada 4 al camp del Sant Julià (el partit a la segona volta serà el 6 de març). El segon derbi pels de Gerard Pallarès serà el 28 de novembre al camp de la Roureda contra el Gurb (la tornada serà el 10 d'abril). El tercer derbi pels taradellencs serà el 19 de desembre al camp de l'OAR Vic (a la segona volta jugaran l'1 de maig) i finalment, el quart i últim de la primera volta serà el 9 de gener, a casa, contra el Torelló (amb tonada el 8 de maig). 

Els equips que finalment formen el grup 6 de Segona Catalana són: Malgrat, Llavaneres, Parets, Argentona, Caldes Monbui, Cardedeu, Cirera, Gurb, La Torreta, Sant Pol At., Molinos, Taradell, Sant Julià de Vilatorta, Torelló, Unificació Santa Perpètua i OAR Vic. 

Aquests dies el primer equip està acabant de tancar la plantilla i està previst la pretemporada comenci el 31 d'agost. 

UD Taradell ascens (10)