La UD Taradell guanya el Roda en el darrer minut

El gol d'Àngel Tisora en el minut 89 va donar els tres punts al conjunt blanc-i-blau.

Dilluns, 24/05/2021

La UD Taradell va sumar tres punts molt importants que el permet continuar als primers llocs de la classificació i aspirar a l'ascens quan només queden cinc jornades per disputar-se. Dissabte a la tarda va superar el Roda per 2 a 1.

El partit no va començar gens bé pel Taradell que en el minut 5 va desaprofitar un penal per avançar-se en el marcador. Aquesta acció va donar vida a un Roda que a poc a poc va començar a crear perill a la porteria que defensava Abel Alaminos, que debutava amb el conjunt blanc-i-blau. A la mitja hora de joc, els rodencs es van avançar en el marcador. Dos minuts més tard, el Roda va estar a punt de fer el segon, però el xut va sortir fregant el travesser. Abans del descans, el Taradell va poder fer l'empat. Va ser en el llançament d'una falta efectuada per Orriols i rematada per Vila.

A la represa, el partit va continuar sent molt disputat i amb accions a les dues porteries. Cal destacar la lesió del porter local que va haver de ser substituït. El canvi va trencar el ritme de joc en un partit amb moltes imprecisions. Quan semblava que amb empat a 1 s'arribaria al final del partit, Àngel Tisora rematava de cap un córner i marcava el 2 a 1. Era el minut 89 i el Roda no va poder reaccionar.

El Taradell suma 25 punts en 11 jornades i es situa segon, només superat pel Pradenc, que en té 26.