La UD Taradell guanya a Santa Eugènia i ja pensa amb el títol de Lliga

Dilluns, 15/04/2024

Nova victòria de la UD Taradell. Aquesta vegada al camp del Santa Eugènia de Berga. Els taradellencs es van emportar el derbi per 1 a 3, amb gols a la segona part.

I és que el Taradell no es va trobar còmode a la primera part amb poques ocasions i un gol en contra que va arribar en el darrer minut. Un gerro d'aigua freda que en aquesta ocasió va servir per fer reaccionar els taradellencs.

A la segona part el Taradell va sortir més endollat i al minut 55 de partit Abel Mas va fer l'empat en rematar un córner. Amb l'empat a 1 el de Jordi Pladevall van controlar el joc i van disposar de més ocasions que van convertir en gol en el tram final de partit. En el minut 81 va arribar el segon del Taradell mitjançant Oriol Vila. El mateix jugador, que es troba en un bon moment de forma, va fer el tercer en el minut 90.

Amb la victòria, el Taradell no només suma tres punts que li permeten mantenir-se al capdavant del grup 4 sinó que a més augmenten la diferència amb el Pradenc -segon classificat-, que va empatar.