La UD Taradell guanya a La Gleva i es posa líder

Els blanc-i-blaus tancaran el 2023 amb la primera posició del grup 4

Dimarts, 19/12/2023

Els resultats acompanyen a la UD Taradell. Dissabte a la tarda va sumar una nova victòria davant La Gleva, un equip que enguany s'estrena a la categoria i que compta a les seves files amb exjugadors taradellencs com David Pujol, Fredi o Nadir. Els de Jordi Pladevall es van imposar per 3 a 0.

Els dos primers gols van ser molt matiners. Al minut 1 Raül Garcia va fer el primer i en el 10 va arribar el segon. Amb el 0 a 2 el Taradell va saber defensar el resultat i fins i tot va disposar d'accions per avançar-se. El conjunt local, en canvi, va portar poc perill a l'àrea defensada per Jona.

UD Taradell 2023 24 RECURS (31)

A la represa, però, el partit es va complicar pel Taradell. Uri Freixas va veure la segona targeta groga i deixava l'equip amb inferioritat numèrica. El Taradell, però, es va tancar molt bé i va defensar el resultat. Quan més arriscava La Gleva per posar-se dins del partit i ja a les acaballes del partit, Uri Vila, que tornava a disposar d'uns minuts després d'una lesió, marcava el 0 a 3 definitiu.

Un resultat que, amb l'empat del Sant Hilari i la derrota de l'Olímpic La Garriga, permet als taradellencs situar-se primers a la classificació amb 25 punts, els mateixos que el Sant Hilari, però amb el gol avarage a favor del Taradell que és l'equip menys golejat de la categoria amb només 12 gols encaixats.