La UD Taradell goleja al Folgueroles i es posa a dos punts del líder

Dimarts, 05/12/2023

La UD Taradell està en un gran nivell de forma i dissabte a la tarda ho va tornar a demostrar davant la seva afició amb una contundent victòria contra el Folgueroles per 5 a 2.

Els taradellencs van obrir el marcador amb un gol de Joan Canó només començar. En el minut 20 Érik González va fer el segon, però el Folgueroles retallava la diferència amb el 2 a 1. Abans del descans, el Taradell va poder fer el tercer, però novament el Folgueroles es tornava a posar dins del partit retallant la diferència. Amb l'ajustat 3 a 2 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (22)

A la represa el Taradell va ser molt superior. En defensa va evitar les poques accions del rival i en atac va sentenciar. Abel Mas va fer el quart i ja a la recta final del partit Gabri Ventura feia el 5 a 2 definitiu.

Amb aquesta victòria el Taradell es situa segon amb 22 punts, a només dos del líder l'Olímpic La Garriga. Aquest cap de setmana no hi haurà competició. El proper partit pels de Jordi Pladevall serà el dia 16 contra La Gleva.