La UD Taradell empata sense gols amb el derbi contra el Santa Eugènia

Diumenge, 19/11/2023

Repartiment de punts entre el Taradell i el Santa Eugènia.

Dissabte a la tarda al camp de la Roureda es va viure un dels partits més esperats de la temporada, el derbi entre el Taradell i el Santa Eugènia, que, tot i que va acabar sense gols, va ser molt ataractiu.

Els visitants van començar dominant el partit i disposant de les primeres accions a la porteria defensada per Jona. En destaca una gran aturada del porter taradellenc (exjugador del Santa Eugènia) i un xut al travesser. A poc a poc el Taradell va passar a fer-se amb el control del joc i els homes de Jordi Pladevall van disposar de les primeres arribades com un xut d'Abel Mas o una ocasió de Marc Orriols. La pilota no entrava, ni en una porteria ni en l'altra, i a la segona part va continuar la mateixa tònica.

UD Taradell   Pradenc RECURS 2023 (15)

Com a la primera, el Santa Eugènia va començar dominant, però a partir del minut 60 va ser el Taradell qui va buscar amb més intensitat el gol de la victòria. El partit es posava més de cara quan Del Pozo va ser expulsat i deixava el Santa Eugènia amb un jugador menys. Faltaven 15 minuts pel final del partit i el Taradell va buscar el gol amb insistència, sobretot amb jugades del Canó que no van acabar amb gol per molt poc.

El 0 a 0 no es va moure i al final els dos conjunts, que estan igualats a la part alta, van sumar un punt. Ara mateix el Taradell té 16 punts. La setmana vinent jugarà al camp de l'Aiguafreda.