La UD Taradell empata, però manté la primera posició

Dilluns, 15/01/2024

Després de gairebé tres setmanes sense competició oficial, la UD Taradell va rebre dissabte l'OAR Vic amb qui va empatar a 1. Tot i trencar la dinàmica positiva de victòries consecutives, els taradellencs mantenen la primera posició.

El partit contra l'OAR Vic va ser molt igualat. El Taradell va portar el pes del partit i les primeres ocasions, però sense molt perill. El conjunt vigatà va buscar contraatacs per sorprendre la defensa taradellenca, però el gol tampoc va arribar. I amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

Ràdio Taradell

A la segona part el partit es va animar. Hi van haver més ocasions i també gols. Després d'un primer avís d'Oriol Vila, l'OAR es va avançar amb un xut al minut 59. Amb el gol en contra el Taradell va fer un pas endavant i, a més, va jugar la darrera mitja hora amb superioritat numèrica, ja que l'OAR Vic es va quedar amb 10 jugadors. Els blanc-i-blaus van trobar la recompensa en el minut 75, quan Canó va fer el gol de l'empat. El Taradell va buscar el segon gol, va disposar d'accions per fer-ho, però no va tenir punteria.

Després de 14 jornades el Taradell encapçala el grup 4 de Tercera amb 26 punts.