La UD Taradell empata contra el Llorença en el descompte

Diumenge, 24/11/2019

La UD Taradell només va poder sumar un punt dissabte a la tarda contra el Llorençà. Un punt que va arribar després d'un gol dels locals en el temps de descompte. Un punt positiu després d'un enfrontament irregular dels blanc-i-blaus que a la primera part van disposar de diverses accions per marcar, però a la segona van patir.

Marçal i Vila van ser els jugadors més actius d'un Taradell que va topar amb la defensa i el porter visitant. Tot i que a la segona part el domini va ser del Llorençà, la primera ocasió i el primer gol va ser pel Taradell en un llançament de falta que entre el porter i el travesser van evitar el gol. El porter visitant, amb una gran aturada, va tornar a evitar el gol del Taradell en el minut 54, però tres minuts després, Marçal feia l'1 a 0. Semblava que el partit es posava de cara pel Taradell, però el Llorençà va capgirar el marcador amb un minut. El Taradell va buscar l'empat, però no va ser fins en el descompte quan Povedano, amb un potent xut, va posar el 2 a 2 definitiu. Un empat que situa el Taradell a la novena posició amb 19 punts.