La Trobada de Gegants arriba diumenge amb una novetat important

Hi participaran una desena de colles de tot el país.

Diumenge, 25/09/2022

Cap de setmana de cultura popular. La Trobada de Gegants arriba a la seva 29a edició amb la participació d'una desena de colles convidades i ho fa amb una novetat important. Els membres de la Colla de Geganters i Grallers de Taradell ho han avançat a Ràdio Taradell, tot i que no han volgut concretar de què es tracta. Per això, conviden tothom a sortir al carrer.

Trobada de Gegants 2021 (17)

D'aquesta manera, el municipi acollirà la trobada coincidint amb el 45è aniversari dels gegants a Taradell. Una tradició de cada últim diumenge de setembre, en què diferents gegants, gegantons, capgrossos i grallers s'apleguen a Taradell amb la voluntat de passar una matinal i potenciar la cultura popular al municipi.

A les 9 del matí hi haurà la tradicional plantada de gegants a la ronda dels Vilademany i l'esmorzar de colles participants a Can Costa. A les 11 està previst donar tret de sortida a la cercavila en què participaran colles geganteres de diversos punts del país. Les colles hauran de recórrer un recorregut que passarà pel carrer de la Batllia, el carrer de la Vila, la carretera de Balenyà, el passeig de Domènec Sert, la carretera de Mont-rodon i l'Espai 1 d'octubre on cada colla farà el ball d'honor i s'entregaran els records de la trobada.

En cas de pluja, la trobada es faria a Can Costa.

 

Entrevista als membres dels gegants de Taradell al programa Taradell al dia:

Enllaços relacionats

twitter