La tercera edició del Taradell Negre, a l'abril, vol consolidar el festival

Hi haurà set taules que tindran un fil conductor en comú: La Cua de Palla

Divendres, 12/04/2024

La tercera edició del Taradell Negre ja té dates: es farà els dies 12 i 13 d'abril. Durant la setmana prèvia, però, hi haurà moltes activitats relacionades amb el festival taradellenc que més endavant s'anunciaran. 

Taradell Negre 2023 taula 8 (3)

Aquest any, hi participaran una vintena d'autors i hi haurà un total de set taules que enguany tindran un fil conductor en comú: La Cua de Palla. I és que cada taula porta per nom un títol de la coneguda col·lecció del gènere policíac. El motiu és perquè es farà un homenatge a la trajectòria d' un dels autors que forma part d'aquesta col·lecció: Andreu Martín.

Andreu MartínJPG

Una d'aquestes taules estarà dedicada al narcotràfic amb tres autors, un mateix tema i tres punts de vista molt diferents: el de la periodista Fàtima Llambrich amb un true crime; el d'un mosso d'esquadra, Xavier Álvarez, amb una novel·la de ficció basada en fets reals que ell coneix de primera mà, i una novel·la de Damià Clot completament de ficció.

La resta d'autors que seran al Taradell Negre 2024 es desvetllaran un mes abans del festival. 

El Taradell Negre és un festival de novel·la negra catalana (el primer i únic a la comarca d'Osona) organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i que té a l'escriptora taradellenca Núria Martínez com a comissària.

Taradell Negre 2023 taula 7 (7)