La Regidoria de Cultura introduirà canvis a la Mostra de Teatre

Un monòleg i una sessió de microteatre seran les principals novetats del cicle que es fa al març.

Dissabte, 21/11/2020

Míriam Martínez

 

La 19a edició de la Mostra de Teatre de Taradell serà diferent. La Regidoria de Cultura està ultimant canvis per adaptar-la a la nova situació, ja que "fins ara es podien veure obres de teatre amateur i, aquest any, els grups no han pogut assajar ni estrenar cap obra als seus pobles". Així va justificar el canvi la regidora Míriam Martínez en el programa Precs i preguntes de Ràdio Taradell.

La Mostra de Teatre es farà al mes de març i la regidora treballa amb la idea de tres sessions. Un diumenge hi haurà un monòleg; una altra setmana es podrà veure una obra que ha estat en cartellera a L'Atlàntida de Vic i a L'Auditori de Calldetenes, i també esperen poder dedicar una sessió al microteatre. És a dir, representar diverses obres al mateix temps, però en espais diferents, amb molt poc públic i amb una durada curta, de menys de 15 minuts. L'objectiu és que, al final, tothom hagi vist totes les obres.

És possible que aquest nou model de la Mostra de Teatre tingui un cost més alt, però la regidora preveu esgarrapar els diners d'altres partides. Tot i això, el seu objectiu és "fer-ho tot, però reduint el pressupost".

 

Entrevista a la regidora de Cultura i Patrimoni, Míriam Martínez:

twitter