La primera Trobada OsonaJove reuneix 160 persones a Taradell

Es va fer aquest dijous i va servir per recollir propostes dels joves de la comarca.

Divendres, 29/07/2022

Aquest dijous, el Servei Comarcal de Joventut va reunir a Taradell 160 joves de casals i projectes d'estiu de la comarca. Es va preparar una jornada per  gaudir, jugar, conèixer la comarca, compartir experiències, explicar els projectes de joventut i recollir propostes per començar el nou curs. La Trobada OsonaJove es va fer amb la voluntat d'apropar els Serveis de Joventut a les persones joves. El bosc del Pujoló va ser el punt de trobada d'aquesta primera edició.

Trobada OsonaJove

Durant al matí, 160 joves d'entre 12 a 16 anys i una vintena de monitors i monitores de casals d'estiu d'arreu de la comarca van fer un joc de proves participatives i d'enginy recorrent diferents punts del municipi. El joc per equips i amb l'ajuda de dispositius mòbils va fer descobrir diferents curiositats dels pobles de la comarca i dels serveis de joventut. La trobada OsonaJove també va servir per a fer una recollida de propostes per activitats que es vulguin fer durant l'any. 

A l'esdeveniment hi va assistir l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, qui va donar la benvinguda a tots els i les joves, i la consellera de Joventut i Polítiques d'Igualtat, Maria Teresa Espadaler, qui va donar un obsequi a cada participant, unes ampolles metàl·liques amb el logotip d'OsonaJove. 

L'acte ha estat impulsat pel Consell Comarcal i coordinat amb l'Ajuntament de Taradell. Les valoracions que es fan de la jornada han sigut molt positives tant per l'assistència de casals i projectes joves com per l'organització i la realització de totes les activitats. 

 

 

 

twitter