La presentació del llibre d'Om es converteix en un homenatge als seus pares

Unes 150 persones van assistir a la presentació del llibre El dia que vaig marxar a Taradell.

Diumenge, 18/04/2021
Albert Om

 

Presentar el llibre a casa sempre és el més difícil, però la família Om ho va superar amb nota. Unes 150 persones no es van perdre, aquest dissabte a la tarda a Can Costa, la presentació d'El dia que vaig marxar, d'Albert Om i publicat per Univers. Acompanyat de la seva neboda, la també periodista Alba Om, i de l'humorista Fel Faixedas, "que és com de la família", Om va convertir l'acte en un petit homenatge als seus pares, que són molt presents en aquest llibre.

El punt de partida d'El dia que vaig marxar és l'1 de març del 2015 quan Albert Om se'n va tres mesos a la Provença francesa per desconnectar i per aprendre francès. D'aquella història i dels seus lligams amb Taradell n'ha sortit aquest llibre. Alba Om admetia que la família ha descobert moltes coses que no sabien del seu tiet. De fet, ell mateix admet que, en aquest llibre, s'ha destapat.

Albert Om Taradell

 

En l'acte també hi va participar l'editora d'Univers, la també osonenca Ester Pujol, que va animar Albert Om a escriure un nou llibre ben aviat, i l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, li va agrair la promoció que ha fet sempre del poble i va recordar la seva relació, sobretot a través d'El 9 Nou

Una presentació divertida en temps de pandèmia que va despertar molt interès. Prova d'això és que, després, Om es va passar una bona estona signant llibres.

Albert Om Taradell

 

Aquest dijous al vespre, Albert Om serà un dels protagonistes del programa Taradell al dia, de Ràdio Taradell, a partir de les 8 del vespre.

Albert Om
twitter