La plaça del Sol estrena un nou parc infantil

L'actuació forma part d'un pla de manteniment i millora dels parcs municipals.

Dijous, 13/05/2021

Aquesta setmana, s'ha instal·lat un nou parc infantil a la plaça del Sol, al barri de Castellets. L'Ajuntament l'ha substituït "per raons de seguretat, ja que l'antic tenia algunes parts que ja no complien els criteris tècnics de seguretat i, a més, estava malmès". A més del canvi, s'han sanejat i ampliat les lloses de cautxú, i s'ha posat herba artificial a l'entorn de la instal·lació.

Parc infantil Plaça del Sol

Les actuacions fetes a la plaça del Sol s'emmarquen en el pla de manteniment i millora dels parcs infantils de Taradell. De fet, durant aquest mes d'abril i maig s'han substituït peces o elements malmesos, i s'han polit i pintat les estructures que estaven desgastades o tenien pintades. Per exemple, alguns dels parcs infantils on s'ha intervingut o s'intervindrà properament són el de Can Costa, el de La Madriguera, el del passeig de l'Alcalde Joan Reig o el de Mont-rodon. 

Un cas diferent és el parc infantil de darrere el consultori, ja que properament haurà de ser modificat per les obres d'urbanització del sector PAU-10 (entre el carrer Miquel Martí i Pol i la carretera de Balenyà a l'alçada de Can Costa).

twitter