La mostra comercial Inspiring es reinventa aprofitant el Parc de les Olors

Es dirà Inspiring Terra d'Olors i es farà el proper cap de setmana.

Dissabte, 27/04/2019

La mostra comercial Inspiring es transforma en Inspiring Terra d'Olors, aprofitant el Parc de les Olors. Després de quatre edicions tematitzades, la fira canvia de lloc i format. Es farà al voltant de l'Església Sant Genís el proper cap de setmana. Dissabte, serà de 10 del matí a 8 del vespre i, diumenge, només al matí, fins a les 2 del migdia. Ara el seu objectiu és impulsar el coneixement i l'ús de les plantes aromàtiques i medicinals.

Les persones que el visitin trobaran una quinzena d'estands relacionats amb les plantes aromàtiques, des de llavors i planter a productes de cosmètica, productes culinaris i medicinals. També oferirà diversos tallers, com ara de jardineria sostenible o destil·lació de plantes aromàtiques, o degustacions. Per exemple, n'hi haurà de cerveses o infusions. Tots ells els oferirà el Parc de les Olors i es faran de manera continuada. 

 

Inspiring Terra Olors _ Ràdio Taradell

 

A més, durant el dissabte, hi participarà el dibuixant Toni Ortiz, que crearà un dibuix en grans dimensions i al terra que, mirat des d'un punt de vista concret, assolirà un efecte tridimensional. Per als més petits també farà una activitat infantil amb la realització d'un mural artístic col·laboratiu. Coincidint amb la mostra, també es presentarà la col·lecció de llibres Brins de coneixement, de Pilar Comes, creadora de la Xarxa Parc de les Olors. Es farà dissabte a les 6 de la tarda. L'Escola de Música l'Arpa hi posarà música en directe diumenge al matí.

Inspiring és un esdeveniment impulsat per l'Ajuntament de Taradell amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Associació de Botiguers de Taradell, que aquest any s'ha unit amb la Xarxa Parc de les Olors. La Xarxa Parc de les Olors està formada per a 19 parcs arreu de Catalunya.