La Lliga a Tercera es decidirà a la Roureda

El Taradell es jugarà la Lliga i l'ascens en la darrera jornada contra el Pradenc.

Diumenge, 20/06/2021

El conjunt de Gerard Pallarès només va poder empatar, dissabte a la tarda, contra el Moià. Ho va fer a 2, després de remuntar un 2 a 0 en contra. Els locals no van fer un bon inici de partit, i amb només sis minuts, els blanc-i-blaus perdien per 2 a 0. A la mitja hora de joc, Marc Font va retallar la diferència en el marcador amb el 2 a 1. A la segona part, el Taradell va sortir disposat a buscar el gol de l'empat davant un Moià que buscava el tercer a base de contraatacs. No va ser fins al minut 81 quan Arnau Cirera va fer l'empat a 2 definitiu.

El Pradenc, el segon classificat i rival del Taradell en la darrera jornada, també va empatar el seu partit, mentre que el Voltregà, que amb aquests resultats també entra a la lluita pel títol, no va acabar el partit que jugava contra el Centelles i que en el moment de la suspensió (minut 75) guanyava per 1 a 0. D'aquesta manera, el títol es decidirà a la Roureda, tot i que en cas d'empat, i si el Voltregà acaba sumant els tres punts del partit contra el Centelles, també tindria opcions.