La crisi de subministraments alenteix la urbanització de davant de Can Costa

El projecte s'ha tornat a licitar, després que l'empresa a qui es va adjudicar presentés la renúncia per l'encariment de materials.

Dilluns, 05/12/2022

Les crisi de subministraments dels últims mesos també afecta les obres municipals. És el cas del projecte PAU10, que pretén urbanitzar els terrenys que hi ha davant de Can Costa. Fa un mes, les obres per executar el projecte d'urbanització es van tornar a licitar, després que l'empresa a qui s'havia adjudicat presentés la seva renúncia. Ho va fer per aquesta crisi de subministraments, ja que el cost que havia estimat estava pujant per culpa de l'encariment dels materials i, d'aquesta manera, no podia assumir la rebaixa del 20% que havia proposat. Recordem que aquest projecte s'havia licitat per poc més de 400.000 euros.

Urbanització davant Can Costa obres

Segons va admetre el regidor d'Urbanisme, Joan Canó, en una entrevista recent a Ràdio Taradell, al programa Taradell al dia, és "probable" que aquest contratemps encareixi una mica les obres. Malgrat l'endarreriment que pot suposar aquesta nova adjudicació, el regidor creu també que hi ha una part bona. I és que la part més sorollosa de les obres podria coincidir a l'estiu i, així, no es molestaria als alumnes de Les Pinediques. Un cop comencin les obres, duraran uns deu mesos.

La primera part del projecte (la construcció dels murs dels edificis per aguantar el carrer) sí que s'ha pogut tirar endavant. L'única afectació és la urbanització.

Entrevista al regidor d'Urbanisme, Sostenibilitat i Mobilitat, Joan Canó:

twitter