La campanya d'Amnistia i Llibertat arriba a Taradell

L'objectiu és demanar que es tramiti al Congrés dels Diputats la proposta que permetria amnistiar els presos i exiliats.

Dimecres, 20/01/2021

L'associació Amnistia i Llibertat va engegar fa uns dies una campanya per recollir signatures de suport a una proposició de llei per demanar l'amnistia de totes les persones encausades en relació a accions i protestes relacionades amb la lluita per l'autodeterminació de Catalunya.

La campanya farà parada aquesta setmana a Taradell. Concretament es recolliran firmes el proper dimecres, dia 20, al Centre Cultural Costa i Font de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda i dissabte, dia 23, a l'illa que hi ha a la cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon entre 2/4 d'11 del matí i les 4 de la tarda. L'acte està organitzat per Jovent Republicà de Taradell en el marc de la campanya #FreeThemAll.

A banda de la recollida de firmes, la campanya també vol mobilitzar la societat catalana a favor de l'amnistia i evidenciar que és possible dins el marc jurídic de l'Estat espanyol i que tan sols depèn de la voluntat política. És a dir, que com més signatures s'aconsegueixin, més pressió social hi haurà al voltant de la qüestió.

Amnistia i llibertat (1)

Amnistia i llibertat (2)

 

 

twitter