Junts per Catalunya no farà cap acte aquesta campanya a Taradell

En un comunicat, defensen que "per davant de tot, volem que la salut dels nostres vilatans i vilatanes sigui la major i més segura".

Divendres, 29/01/2021

Junts per Taradell no organitzarà cap acte de campanya els propers 15 dies al municipi. No en farà cap de presencial tenint en compte la situació de la pandèmia. En un comunicat, la formació defensa que "per davant de tot volem que la salut dels nostres vilatans i vilatanes, o les probabilitats d'aquesta, sigui la major i més segura". D'entrada, tampoc preveuen promoure cap acte virtual, però no descarten fer alguna acció en streaming a través d'internet.

Laura Borràs

 

En el mateix comunicat, Junts per Taradell fa una crida a anar a votar el dia 14: "Durant aquesta campanya, ens veurem des de casa, però, sobretot, sempre que sigui possible, el 14-F ens veiem a les urnes, ens hi hem de veure. El nostre rival serà l'abstenció".

Recordem que la llista de Junts l'encapçala l'expresident Carles Puigdemont, si bé la candidata a la presidència de la Generalitat, si fos el cas, seria Laura Borràs. L'osonenca més ben posicionada en aquesta llista és l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, que va al lloc número 8. La candidatura també compta amb un veí de Taradell. Es tracta de l'activista Carles Furriols, que va al lloc 73.

 

 

 

 

twitter