Inscripcions obertes per un taller d'atxes i decoració de Nadal

L'activitat està adreçada a famílies amb nens, ja que la inscripció és per parelles d'un adult amb un nen.

Dissabte, 21/12/2019

L'Ajuntament de Taradell organitza un taller per aprendre a fer les atxes de barballó que han de servir per recebre els Reis d'Orient. Es farà el dissabte 21, de les 11 del matí a la 1 del migdia, a Can Just. A més, durant aquesta sessió, també es prepararan elements decoratius per aquestes festes. La idea és que sigui un taller en família, on es faran servir diferents tècniques i estils, com per exemple el decoupage. Paral·lelament, s'ensenyarà tot el que cal saber sobre el món de les lavandes i com fer l'atxa de Reis.

El taller es dividirà en diferents fases; d'una banda es realitzarà una atxa amb l'ajuda d'un expert, Ramon Montaña, i d'altra banda, es crearan articles de decoració nadalenca amb la Paquita Clot. Finalment es farà un piscolabis aromàtic. 

És una activitat en grup guiada i adreçada a famílies amb nens, ja que la insccripció és per parelles. Per això, cada inscripció inclou un adult més un nen. Cada adult només pot venir amb un infant i cada parella realitzarà una atxa de Reis.

El cost del taller és de 20 euros per parella i cal reservar prèviament enviant un correu electrònic a taradell@parcdelesolors.com o bé trucant al telèfon 649 001 325. Les places són limitades.

Taller atxes _ Ràdio Taradell