Guillem Soler es passa a l'escriptura aquest Sant Jordi

Publica el seu primer llibret, Escrits estel·lars, que es pot decarregar gratuïtament o amb un donatiu al seu web.

Dimecres, 22/04/2020

Guillem Soler

 

Coincidint amb Sant Jordi, el músic Guillem Soler explora una nova disciplina artística: l'escriptura. A través de la seva pàgina web, publica un llibret d'escrits de 15 pàgines. Es titula Escrits estel·lars i "és un recull de fragments literaris inspirats en les estrelles i el seu hàbitat". Aquesta publicació es pot descarregar gratuïtament, però també es pot fer un petit donatiu d'1 euro i mig o 2.

Llibret Guillem Soler

 

Segons explica el mateix Soler, "la finalitat de llançar-me a escriure un llibret és despullar-me des d'una altra prespectica, mitjançant un camp artístic diferent al que s'està acostumat, en aquest cas la música". Considera que "el que diferencia un artista d'un altre és la direcció i la distribució, i la quantitat d'elements en l'espai artístic, siguin línies de pintura, paraules, notes o moviments del cos. L'artista tindrà tendència a fer servir els mateixos criteris en diferents arts que es trobin en un mateix període de creació artística".

Així, en aquest llibret, Guillem Soler reflexiona sobre "el microcosmos, relacions conceptuals o faules existencials, sometent la prosa poètica i l'enginy literari en l'òrbita de l'autor". El disseny de la publicació també ha anat a càrrec d'ell mateix. Teresa Sanglas n'ha assumit les correccions.