Gottic Teatre estrena 'Diner negre' aquest cap de setmana

L'obra, dirigida per Magí Reig, és un vodevil que té un maletí com a element protagonista.

Del 07/05/2022 al 08/05/2022

Aquest cap de setmana, torna el teatre amateur local a Taradell amb la representació de Diner negre, de Ray Cooney, amb Gottic Teatre. Es tracta d'un vodevil molt dinàmic que explica en to d'humor com li canvia la vida a un dels personatges quan troba un maletí amb una gran suma de diners.

Al voltant d'aquest maletí girarà tota l'acció: la dona i els perjudicis morals, la família i l'afany de diners, la policia i la màfia a cada banda de la llei, tots generaran situacions rocambolesques amb l'única pretensió de fer passar una bona estona a l'espectador.

Magí i Emília Gottic Teatre

L'obra, dirigida per Magí Reig, compta amb Alba Vázquez, Albert Rovira, Toni Gimeno, Rosa Miralpeix, Emília Bosch, Lluís Preseguer i Ivan Pujols en el repartiment de personatges.

La primera representació serà dissabte a les 9 del vespre i la segona, diumenge a les 6 de la tarda. El preu de l'entrada és de 8 euros.

Gottic prepara Diner negre des d'abans de la pandèmia, la qual cosa ha obligat a canviar alguns dels actors i actrius. L'última obra que el grup va representar va ser Un senyor damunt d'un ruc durant la festa major del 2019.

En una entrevista a Ràdio Taradell, Magí Reig ha fet una crida a la gent del poble, sobretot al jovent, perquè s'animin a col·laborar amb Gottic. "Ens falta gent de totes les edats", assegura.


 

twitter