Golejada i primera posició per la UD Taradell

Ha sumat els sis punts disputats fins al moment.

Diumenge, 11/10/2020

Dues victòries en dos partits i primera posició pel Taradell, que empata amb 6 punts amb el Pradenc, al capdavant de la classificació. A més a més, Genís Donadeu no ha encaixat cap gol. Dissabte, el conjunt de Gerard Pallarès va golejar el Tona B, després d'una gran segona part. El Taradell va dominar des del primer minut i, al quart d'hora de joc, Canó marcava el primer gol després de superar el porter visitant amb un xut des de l'àrea petita. Tot i les ocasions dels blanc-i-blaus, el marcador no es va moure fins a la segona part. Als quatre minuts de la represa, Honda rematava un córner i feia el segon gol pels taradellencs. Al minut 75, Vila rematava al fons de la xarxa una centrada de Cirera i posava el 3 a 0 i ja a les acaballes el Taradell tancava la golejada amb el 4 a 0 definitiu obra d'Erik González, el fins ara jugador del Quarta Catalana que finalment s'incorpora al primer equip.