Golejada de la UD Taradell davant el Sant Julià

Dilluns, 08/04/2024

El Taradell continua endavant en la seva lluita per aconseguir el campionat del grup 4 de Tercera Catalana. Dissabte va fer un pas més aconseguint guanyar un nou partit. Aquesta vegada el rival va ser el Sant Julià a qui va acabar golejant per 6 a 1.

El partit a més va acabar abans d'hora, ja que l'àrbitre va xiular el final al minut 86 després de diversos insults de l'afició visitant.

El Taradell va ser molt superior i a banda dels 6 gols n'hagués pogut fer molts més. El primer gol va arribar al minut 15 amb una rematada d'Abel Mas després d'una assistència de Soufiane. Abel Mas també va ser protagonista a la jugada del segon gol que va finalitzar Oriol Vila un minut més tard. Al 27 va arribar al tercer, en una rematada de Canó després d'una falta que va pentinar Raül. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans.

UD Taradell 2023 24 RECURS (35)

A la represa va arribar el gol de l'honor dels locals. Un gol en pròpia porteria de Joan Canó a l'intentar refusar una falta. El gol podia haver posat el Sant Julià dins del partit, però el Taradell va continuar amb l'efectivitat golejadora. Quatre minuts més tard del 3 a 1 va arribar un nou gol del Taradell amb una acció d'Oriol Vila. Èrik va fer el cinquè al minut 75 mentre que en el 80 arribava el 6 a 1.

El Taradell té 53 punts i es manté líder. Dissabte vinent els taradellencs jugaran el derbi contra el Santa Eugènia.