FOTOS. L'Esbart celebra la seva 40a arrossada

Es va fer diumenge, amb la participació d'unes 80 persones.

Dimecres, 25/05/2022

Després de dos anys de pandèmia i de restriccions, les activitats es multipliquen al municipi. Un exemple és la tradicional arrossada de l'Esbart Sant Genís que diumenge va celebrar la seva 40a edició. Al matí, i malgrat la forta calor, es va fer una cercavila amb tots els balladors, des de les més petites fins als més veterans, pels carrers del poble. Al migdia, es va fer un taller de pintar bastons pels més petits amb una molt bona acollida i, després, tots els assistents van agafar forces amb un bon arròs, amb una participació de 80 persones.

La jornada es va arrodonir amb la ballada de la Roda d'Esbarts Catalonia amb les actuacions del Casal Cultural de Dansaires Manresans, l'Agrupació Folklòrica Igualadina i l'Esbart Sant Genís.

En una publicació a Instagram, l'entitat agraeix la participació de tothom: "Estem molt contents d'haver pogut celebrar la quarantena edició al vostre costat."

Fotos: @esantgenis

Fotos i/o vídeos relacionats

40 arrossada Esbart 140 arrossada Esbart 340 arrossada Esbart 440 arrossada Esbart 540 arrossada Esbart 640 arrossada Esbart 740 arrossada Esbart 8
twitter