Finalment, l'skate no s'ubicarà a enlloc

L'Ajuntament no ha trobat cap ubicació que satisfaci els veïns.

Dimecres, 07/07/2021

Finalment, la pista d'skate de Taradell es quedarà al magatzem. Fa tres anys, es va retirar de davant del pavelló per les molèsties que provocava als veïns i encara no s'ha trobat una solució encertada. Així ho va assegurar dijous passat l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, en una entrevista al programa Precs i preguntes.

L'Ajuntament instal·larà càmeres a la pista d'skate del pavelló i podria retirar-la

A principis d'aquest any, la idea de l'equip de govern era reubicar la pista d'skate al camp de terra que hi ha davant del pavelló, uns 100 metres més enllà d'on havia estat. La idea no va convèncer els veïns i, per això, es va intentar buscar un nou espai que, al final, no s'ha trobat. "Al programa electoral, vam dir que reubicaríem aquesta pista a una zona accessible que no generés molèsties al veïnat. Per tant, si els veïns no la volen, no la posarem", deixava clar Cabanas.

En l'entrevista, l'alcaldessa també va descartar posar-la en un solar industrial del polígon El Vivet, tal com va plantejar el regidor de Junts Edu Morató en una altra entrevista a Ràdio Taradell. Ara mateix, l'Ajuntament només té un solar d'aquestes característiques i Cabanas deixa clar que "no desaprofitarem un espai que pot tenir un valor de mercat". L'alcadessa reconeix que la pista d'skate "convindria per al jovent, però no pot molestar".

D'altra banda, Mercè Cabanas també va explicar que, els propers dies, s'arranjarà l'aparcament que hi ha davant del pavelló, és a dir, l'espai on es volia ubicar la pista.

 

Entrevista completa a l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas:

twitter