Finalitza la 36a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell

Les finals de totes les categoreis es van disputar diumenge a la tarda.

Dimarts, 03/08/2021

La 36a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell va finalitzar diumenge a la tarda amb la disputa de les finals de totes les categories. Les finals posaven punt i final a un mes intens de futbol a Taradell en el qual han passat per les instal·lacions de la Roureda 112 equips i més de 900 jugadors, a banda de familars, amics i altres aficionats al futbol que cada vespre, de dilluns a divendres, han omplert el camp de futbol.

En un any marcat per la pandèmia i després que l'any passat no es pogués portar a terme el tradicional torneig taradellenc, el torneig ha tornat a ser tot un èxit. Pel que fa als guanyadors, en categoria PreBenjamí, la victòria va ser per LTC Minicracks, que va guanyar per 3 a 1 a Penaligolesgol, mentre que el tercer lloc va ser per Futcracks.

En Benjamí Or, la victòria va ser per Les Fúries Team després de guanyar a la final per 4 a 0 a Catalunya Kids. El tercer lloc va ser per Ball Hunters. En la cateogria Plata, la victòria va ser per La Taronja Mecànica, que va guanyar per 1 a 5 als Muñeco Diabólico, i el tercer lloc va ser per Els Fut-Titus.

En Aleví Or, la final es va decidir als penals i van guanyar Subministres Ter per 2 a 3 davant Rocada Extrems. Al final del partit s'hi va arribar amb empat a 2. El tercer lloc va ser per Tiki Taka Team. En Plata, els campions van ser Passdebol que van guanyar a The Crazy Boys per 4 a 3, mentre que Dark Tona va ser tercer.

En Infantil Or els campions van ser Street Soccer al guanyar per 3 a 2 a la final davant Fanàtics. El tercer lloc va ser per El Alteas. En Plata, els Livercul van guanyar la final davant els Canterans en els penals per 3 a 1. Al final del partit s'hi va arribar amb empat a 4. Els Canalons van ocupar el tercer lloc.

Finalment, en Cadet Or, victòria per La Penya de l'Espardenya també a la tanda de penals per 8 a7 davant Que vinguin FC. Al final del partit s'hi va arribar amb empat a 4. Los Mágicos van ser tercers. En Plata, l'Equipo del Tractor Màgic es va imposar per 3 a 2 a Femdtot i el tercer lloc va ser per MLV FC.