Èxit de participació a la 2a edició del 3x3 d'hoquei mixte Bandoler

El torneig, organtizat pel CP Taradell, va comptar mab 50 equips i més de 200 jugadors/es d'arreu de Catalunya. 

Dilluns, 04/09/2023

Èxit total en la segona edició del Torneig d'hoquei mixte Bandoler disputat aquest cap de setmana al pavelló del Pujoló de Taradell. Participants provinents de diferents municipis de Catalunya com Reus, Igualada, Girona, Ripoll, Caldes, Barcelona o Cerdanyola i també de la comarca, sobretot provinents del CP Voltregà i evidentment del club amfitrió, el Taradell, van gaudir d'un torneig que després de dos anys de vida està totalment consolidat. A banda dels 50 equips, sis més que l'edició passada, el pavelló taradellenc es va omplir amb una mitjana de 125 persones a cada paritt. 

Pel que fa als guanyadors, en categoria PreBenjamí, la victòria va ser per a Winwin, mentre que la segona posició la van ocupar els Tritura sticks i el tercer lloc va ser per als taradellencs Rubiks.

En Benjamins, l'equip de Farners Stick a tope va repetir la victòria de la primera edició. Els van acompanyar en el podi els Hotwheels i els Dinamiks amb la segona i tercera posició, respectivament. 

En la categoria Aleví, la final la van guanyar els Magic Sticks a l'imposar-se a l'equip local Imparables, mentre que el tercer lloc va ser per a 4 Ever Hockey.

Aquestes tres categories es van disputar dissabte mentre que diumenge va ser el torn dels Infantils i els Juvenils. 

En Infantils la victòria va ser per a Jijantes seguit de Els Tirus i Jugones, mentre que en la modalitat de Juvenils la victòria va ser per a Street Hockey. Jivantes va ser segon i HC Tarao van ocupar la tercera plaça del podi. En aquest equip hi havia un jugador del CP Taradell. A més, va ser un dels primers tornejos on els Juvenils Van portat casc. 

Des de l'organtizació expliquen que "hi ha voluntat de seguir fent més edicions consolidant el torneig com un referent a nivell català a principis de temporada". Destaquen que "és una oportunitat de jugadors competir per afinitat i no per club" i que "amplia el concepte del hockei, a més al no parar el fa molt més dinàmic i directe". 

Durant el torneig també es van fer sortejos entre el públic. 

2a edició torneig Bandoler_públic