Èxit de les activitats de l'Estiu Jove

Aquest estiu, les propostes s'han hagut d'adaptar a la situació de pandèmia.

Dijous, 17/09/2020

Estiu Jove 2020

 

La Mancomunitat La Plana fa una bona valoració de les activitats organitzades en el marc de l'Estiu Jove, conjuntament amb els ajuntaments, entre els quals hi ha el de Taradell. El projecte, emmarcat en el Pla Local de Joventut, té per objectius "estimular la participació juvenil local fora de l'àmbit formal i treballar valors com la cohesió, el compromís, la igualtat d'oportunitats i l'apoderament tot generant espais de convivència". Aquest estiu, arran de la crisi sanitària i el confinament, les propostes s'han adaptat a la situació. Així, s'ha posat l'accent en les necessitats d'ordre emocional i de relació amb l'entorn i en l'activitat física.

En l'àmbit formatiu, s'han fet tres accions: dos cursos de premonitoratge en el lleure i el projecte Fem-ho Jove!. Al curs de premonitoratge, adreçat a joves de 16 i 17 anys, hi han participat 40 joves de Balenyà, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona. Pel que fa al projecte Fem-ho Jove!, que consisteix en serveis a la comunitat i a la vegada activitats lúdiques, s'ha dut a terme a Seva i Taradell amb un total de 33 participants.

Estiu Jove 2020

 

Aquesta oferta s'ha completat de forma molt variada amb diversos tallers i activitats com la iniciació a la fotografia, show cooking i degustació de tapes saludables o scape room. En total, al conjunt de pobles de la Mancomunitat, s'han realitzat una cinquantena d'activitats amb una participació de 600 joves. 

Estiu Jove 2020

twitter