Estrena amb victòria pel CP Taradell

Va superar el Vendrell per 4 a 1.

Diumenge, 30/10/2022

Finalment i després de mesos sense competició oficial, el CP Taradell va debutar a la Lliga, després que la setmana passada ajornés el partit de la jornada 1 contra el Barça B. El partit es va disputar diumenge a la tarda, al pavelló d'El Pujoló, i els taradellencs van superar el Vendrell pe 4 a 1.

El partit va començar igualat, tot i que va ser el Taradell l'equip que sempre va disposar de les millors ocasions. No va ser fins a falta de cinc minuts per finalitzar la primera part quan Sergi Pla va avançar el conjunt blanc-i-blau. A la represa el Vendrell va empatar, però els taradellencs es van posar de nou per davant amb dues faltes directes, la primera transformada per Víctor Crespo i la segona per Gallifa. Ja a la recta final del partit va arribar el 4 a 1 definitiu amb un nou gol de Sergi Pla.

Dissabte vinent els taradellencs es desplaçaran a la pista del CDM.