Primers passos per crear un grup promotor per a la transició energètica a Taradell

S'ha convocat una reunió pel dijous 28 al vespre oberta a tothom.

Dijous, 28/10/2021

Taradell comença a fer passos cap a la transició energètica, amb l'objectiu de donar una resposta urgent a l'emergència climàtica, social i econòmica actual. Per això, el 23 de setembre, es va fer una primera reunió per valorar la possibilitat de crear un grup promotor per a la transició energètica a Taradell. Hi van assistir una vintena de persones, però, per tirar-lo endavant, en caldrien més. Per aquesta raó, s'ha convocat una nova reunió que es farà el dijous 28 d'octubre, a les 8 del vespre, a la sala del mig de Can Costa.

transició energètica

Segons explica un dels seus impulsors, el doctor Jordi Espinàs, es pretén aglutinar un grup de persones que viuen o treballen a Taradell amb sensibilitats similars per promoure i impulsar al municipi iniciatives que ajudin a fer front a l'emergència climàtica, social i econòmica actual. Els àmbits prioritaris en què caldria treballar són energia i mobilitat, educació, agricultura i consum, i economia. Per això, es proposa que el grup l'integrin representants de tots aquests àmbits.

A banda de la reunió que es farà el dia 28 a les 8 del vespre, prèviament, a dos quarts de 7, es projectarà el documental Demà, dirigit per Cyril Dion i Mélanie Laurent. Es tracta d'un treball que planteja solucions reals als problemes mediambientals que afrontem la humanitat en matèria d'agricultura, energia i mobilitat, economia, participació social i educació.

twitter