Es comença a senyalitzar la Ruta de l'Aigua

El primer tram senyalitzat va de l'Espai 1 d'Octubre fins a la Mare de les Fonts.

Dissabte, 19/03/2022

Aquesta setmana, la Regidoria de Cultura i Patrimoni ha començat la senyalització de la Ruta de l'Aigua en el seu primer tram. Aquesta ruta és un recorregut natural i cultural al llarg dels paisatges de ribera que transcorre al voltant de la riera de Taradell. En ella es pot descobrir un entorn natural amb elements històrics que tenen una estreta relació amb el patrimoni hidràulic del municipi.

ruta de l aigua senyals (4)

Aquesta primera actuació de senyalització servirà per indicar els elements històrics d'aquest primer tram de la ruta, que va de l'Espai 1 d'Octubre fins a la Mare de les Fonts, i permetrà identificar i observar aquests indrets d'interès, dels quals més endavant se'n podrà consultar tota la seva informació històrica i natural in situ i també via web.

Aquest primer tram és un traçat ja existent com la Font Gran, el molí de l'Esquís, el molí dels Capellans, el molí de Bellpuig, la resclosa i la Mare de les Fonts i, en una segona fase, es complementarà amb un traçat nou que permetrà que la ruta pugui arribar a ser circular.

ruta de l aigua senyals (5)

La regidoria assegura que "aquesta ruta ha de ser un atractiu més pel municipi, que complementi i potenciï l'oferta turística de Taradell amb una proposta cultural, patrimonial i natural".

twitter