Es busquen col·laboradors per coordinar la revista 'Taradell'

La publicació no surt des del desembre i es busca la manera de poder-la recuperar.

Dimarts, 01/06/2021

Revista Taradell

El gener de 1949, va sortir la primera revista de Taradell, la primera publicació en català amb continuïtat després de la postguerra. Va ser ideada per mossèn Joan Vilacís, amb col·laboració de mossèn Antoni Pladevall i mossèn Baucells. Després de la mort de mossèn Vilacís, mossèn Baucells va continuar-ne l'activitat amb la col·laboració de moltes entitats i persones fins al desembre passat. Recordem que mossèn Baucells va morir l'abril passat als 89 anys.

Ara, la revista necessita un nou relleu. Amb la voluntat de preservar una publicació històrica pel que fa a la premsa catalana i, sobretot, per Taradell, es busca gent que hi estigui interessada.

Si tens coneixements de periodisme, de disseny gràfic, de publicitat, de comunicació o, fins i tot, si no domines cap d'aquestes disciplines, però tens ganes de formar part del projecte, contacta amb nosaltres.

Envia'ns un correu a radio@taradell.cat i ens posarem en contacte amb tu. Ens agradaria formar un equip que lideri el projecte i hi doni un nou impuls, i, així, poder mantenir viva la revista Taradell amb la col·laboració de tot el poble.

twitter