Empat sense gols en el derbi entre la UD Taradell i el Sant Julià

Dilluns, 07/03/2022

Poques ocasions de gol i repartiment de punts entre el Taradell i el Sant Julià, en un nou derbi osonenc disputat dissabte al vespre al camp de la Roureda. 

Cap dels dos equips va arribar amb facilitats a les dues porteries en un partit amb poc joc en el qual els dos porters van haver d'intervenir poc. Només Cirera i Èrik van disposar d'un parell de xuts fluixos per al Taradell a la primera part, mentre que el Sant Julià, tret d'una acció en els primers minuts, no es va acostar a la porteria defensada per Jona. 

El partit no va canviar a la segona part. Cap dels dos equips va ser capaç de marcar, tot i que al final del partit hi van haver més ocasions, tant per un com per altre equip. Cirera va tenir la més clara per un Taradell que va veure com el Sant Julià responia en una acció en la qual Tisora va poder refusar la pilota a córner. Van ser les poques ocasions d'un partit que va acabar amb alguna picabaralla final, fruit dels nervis i la tensió. 

El punt serveix al Taradell per fer un pas més cap a la permanència i ja porta quatre jornades consecutives sense perdre. A la classificació té 27 punts i és sisè. 

Taradell-Sant Julià 2022

 

twitter