Empat sense gols del Taradell al camp del Sant Quirze del Vallès

Genís Donadeu va aturar un penal.

Dilluns, 26/09/2022

Segon empat consecutiu del primer equip de la UD Taradell a Segona Catalana. Si la setmana passada ho feia a 2 davant el Puig-reig, aquest dissabte va empatar sense gols en la seva visita al camp del Sant Quirze del Vallès.

Els taradellencs van disposar de moltes oportunitats per emportar-se els tres punts, sobretot a la primera part. De fet, a la primera part, va marcar, però el col·legiat va anul·lar el gol d'Amine per fora de joc. Vila, a la mitja hora de joc, va estar a punt de marcar, però el seu xut el va treure la defensa sota la mateixa línia de gol. Abans del descans, una topoada entre Genís i un jugador local va acabar amb la lesió d'aquest.

En el primer minut de la represa el Sant Quirze va disposar de l'acció més clara del partit per marcar. Un penal que Genís va aconseguir aturar. Tot i errar en el llançament de penal, els locals van dominar el partit a la segona part però en el darrer quart d'hora el Taradell va reaccionar i va disposar de noves accions per emportar-se'n els tres punts, sobretot mitjançant Oriol Vila. A l'altra porteria, Genís també va ser providencial perquè els locals no marquéssin.

El Taradell suma dos punts en dues jornades. En el proper partit s'enfrontarà al Voltregà, en el primer derbi pel Taradell de la temporada.

UD Taradell 2022 2023 recurs (7)

D'altra banda, el filial taradellenc no va puntuar en el primer partit de la temporada com a local després de perdre contra el Sant Julià de Cesc Pla per 1 a 2. Marçal va igualar el gol inicial en pròpia porteria del Taradell just a l'inici del segon temps però els visitants van fer el gol de la victòria en el minut 80.