Empat a 3 i eliminatòria oberta pel CP Taradell

Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, es disputarà la tornada al pavelló d'el Pujoló de Taradell.

Diumenge, 30/08/2020

El CP Taradell va empatar a 3 contra el CP Vic en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana, en un partit disputat dissabte a la tarda a Vic.

Els taradellencs van dominar el primer temps, avançant-se en el marcador amb un gol de Xevi Soler. Els de Ferran Moreno van disposar de diverses accions per fer el segon, però sense sort, mentre que els locals van fer l'empat a manca de tres minuts pel descans. A la represa el Taradell va continuar sense encert mentre que el Vic aprofitava una blava a Víctor Crespo, el nou fitxatge taradellenc, per avançar-se en el marcador amb el llançament d'una falta directa. Dos minuts més tard, el Vic marcava el tercer i deixava l'eliminatòria encarrilada. Però el Taradell no havia dit la darrera paraula i la reacció blanc-i-blava va arribar en els darrers dos minuts de partit. Dani Rodríguez retallava la distància en el marcador fent el 2 a 3 i a 40 segons pel final del partit, Xevi Soler posava l'empat a 3.

Bones sensacions pel conjunt taradellenc que intentarà superar novament el Vic aquest diumenge a les 6 de la tarda en el partit de tornada que es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell.