Els Troneres repeteixen victòria al Carnaval de Torelló per sisè any

És el segon premi de la temporada, després de Centelles i abans de participar a Taradell

Dilluns, 12/02/2024

Troneres Carnaval Torelló 2024

Els Troneres han sumat el segon premi de la temporada. Després de quedar segons al Carnaval de Centelles en la categoria de comparses A, aquest cap de setmana han obtingut el primer lloc en carrosses B del Carnaval de Terra Endins.

Amb la carrossa "Un viatge intergalàctic a Serenort a través del misteriós temple de Medusa", que dissabte que ve lluiran a Taradell, han seduït el jurat per sisè any consecutiu. La colla es mostra realment satisfeta amb aquest nou triomf.

WhatsApp Image 2024 02 11 at 162947

Pel que fa a la colla de Santa Eugènia de Berga CarnaSEB, que des de fa uns quants anys també participa al Carnaval de Taradell i es disputen amb els Troneres els primers llocs, ha aconseguit un cinquè lloc a Torelló i un accèssit pel maquillatge. En aquest cas, han perdut el segon lloc obtingut l'any passat.

Per cert que el Carnaval de Torelló ha tingut una taradellenca al seu jurat. Es tracta d'Eva Codina, que és coneguda per ser tècnica de Medi Ambient i Urbanisme de l'Ajuntament de Taradell. Codina es va presentar com a membre del jurat popular que impulsa cada any El 9 Nou i va aconseguir ser una de les afortunades.

Va compartir balcó al carrer de Sant Miquel amb l'humorista Guillem Estadella, l'escultor Àngel Rigall, l'il·lustrador i ninotaire Tavi Algueró, l'escenògraf osonenc Roger Orra i també els membres de l'estudi visual contemporani Frau Recerques Visuals.