El Xocolater de Taradell, entre les millors pastisseries de Catalunya

Ha estat distingit en els Guardons Fava de Cacau, organitzats per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Dijous, 26/01/2023

Fava Cacau Xocolater

El Xocolater de Taradell torna a situar-se entre les 50 millors pastisseries de Catalunya, que dissabte a la nit van rebre els Guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts, en un dels actes centrals de la 6a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts. L'esdeveniment pastisser està considerat un dels millors del món.

Raül Cegarra ho ha agraït a través d'una publicació a Instagram en què agraeix que es tingui en compte les "petites xocolateries" i la confiança dels clients: "Gràcies a tots els que entreu a casa nostra i us deixeu endolcir. Aquest reconeixement és vostre".

El Xocolater de Taradell, que ja va rebre aquesta distinció fa un parell d'anys, és una de les quatre pastisseries distingides a la comarca d'Osona. També hi ha El Bruguer i Maurici Cot, de Vic, a més d'El Carme, també de la capital d'Osona i liderada per Lluc Crusellas, proclamat millor mestre xocolater del món fa uns mesos. A més, aquesta última pastisseria també ha rebut una Fava d'Or com a millor pastisseria de la Catalunya Central.

Els Guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts tenen un jurat coordinat per l'especialista Marc Balaguer i integrat per professionals de reconegut prestigi que no disposen de pastisseria en propietat.

Aquí podeu consultar la llista sencera de pastisseries premiades.