El torneig internacional TAR tindrà més equips, seus i equips estrangers

Es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d'abril a Taradell, Santa Eugènia de Berga i Vic

Dissabte, 27/04/2024

D'aquí a un mes arriba el Torneig Internacional TAR que tindrà més equips de futbol, seus i equips estrangers. Es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d'abril i ja té confirmats 50 equips d'onze països diferents. Els equips de la Lliga seran els principals atractius: Madrid, Barça, Betis, Sevilla, Atlètic, Vila-real, Girona, València, Andorra, Espanyol i Mallorca. Aquest any s'hi suma un nou equip de renom i intenracional: el PSG.

Barça campió TAR

Les millors canteres d'aleví de primer any disputaran el torneig en quatre seus, una més que l'any passat. Taradell, seu central, acollirà un camp de grans dimensions que servirà per acollir un grup de la fase de grups i tota la fase final. A Santa Eugènia, hi haurà dos camps i, a la zona esportiva de Vic, n'hi haurà quatre. Aquest any, l'OAR Vic també acollirà el prestigiós torneig, amb un total de tres camps.

A banda, aquest any hi haurà equips d'onze països i de tres continents: des de Los Angeles, als Estats Units, passant per Europa i Àsia. De ben segur un bon espectacle futbolístic.