El Taradell guanya a Santa Eugènia amb un gol en el darrer segon

Diumenge, 22/12/2019

La UD Taradell va sumar la tercera victòria consecutiva davant el Santa Eugènia. El resultat final va ser d'1 a 2 amb un gol d'Isra en el temps de descompte.

La primera part va ser molt igualada, tot i que el Taradell va ser l'equip més ofensiu amb diverses arribades a la porteria del Santa Eugènia, tot i aportar poc perill. Plade i Canó, que tornava al primer equip, van disposar de les primeres accions del partit mentre que els locals van disposar d'una vaselina que va sortir molt elavada. A la mitja hora de joc el Taradell es va avançar amb un gol de Jordi Pladevall des de fora l'àrea. A la segona part el domini taradellenc es va intensificar fins que en el minut 58 Pau Sanmartín veia la segona targeta groga i deixava el Taradell amb deu jugadors. A partir d'aquí els locals van passar a dominar l'enfrontament per intentar buscar el gol de l'empat mentre el Taradell es dedicava a defensar. I ho va aconseguir fins que en el minut 86 el col·legiat va xiular un penal a favor del Santa Eugènia que va aprofitar per fer l'empat a 1. Semblava que aquest seria el resultat amb el qual s'arribaria al final del partit, però en el minut 93, una recuperació de Tusell amb centrada inclosa, va permetre a Isra aprofitar un rebot des de la frontal i xutar la pilota al fons de la porteria per posar l'1 a 2 definitiu.

El Taradell tanca el 2019 a la cinquena posició amb 28 punts. El proper partit serà l'11 de gener del 2020 contra l'Ametlla del Vallès a casa.